Τηλ: 2106820354

elen

Η ευεργετική skin recovery therapy

Συχνά, υπάρχει ανάγκη να επαναφέρουμε την ισορροπία στο δέρμα μας  είτε μετά από έντονη έκθεση στον ήλιο, είτε μετά από περίοδο κακής διατροφής,  είτε μετά από χρήση λανθασμένων προϊόντων περιποίησης.

Τέτοιες συνθήκες επηρεάζουν αρνητικά το μικροβίωμα του δέρματος,  με αποτέλεσμα την έντονη αφυδάτωση ή την εμφάνιση διαφόρων φλεγμονών,  όπως: ακμή, ροδόχρου, κ.α.

Μία ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία που τη χρησιμοποιούμε στο  Κέντρο Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής Kosmesis,  για επαναφορά της ισορροπίας του δέρματος, είναι η  skin recovery therapy, βασισμένη στη χρήση αυστηρά επιλεγμένων και εξελιγμένων ιατρικών δερμοκαλλυντικών.

Το πρωτόκολλο της skin recovery therapy

Βήμα 1ο: Καθαρισμός με το Calmwise Soothing Cleanser, από την Medik8,  ένα καθαριστικό προσώπου που αφαιρεί χωρίς να ερεθίζει το make up και  τους ρύπους της επιδερμίδας. Ειδικά σχεδιασμένο για δέρμα με υπερευαισθησία.

Βήμα 2οΉπια απολέπιση με το Exfoliating Polish, από την ZO SKIN HEALTH,  ένα scrub για όλους τους τύπους δέρματος, που λειαίνει άμεσα, αποφράζει τους πόρους,  δίνει λάμψη και φωτίζει την επιδερμίδα, επαναφέροντας την υγρασία  και ανανεώνοντας τα υγιή της λιπίδια.

Βήμα 3ο: Εφαρμογή Αζελαϊκού οξέος 20% +  Σαλικυλικού οξέος 20%.  -Αζελαϊκό οξύ: Είναι οξύ φυσικής προέλευσης με πολλαπλές ιδιότητες:  αποχρωματιστικές, αντιφλεγμονώδεις, σμηγματορυθμιστικές και αντιβακτηριδιακές.

-Σαλικυλικό οξύ: Είναι β-υδροξυ οξύ (ΒΗΑ) που ασκεί ισχυρή κερατολυτική, φαγεσωρολυτική, αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση. Βελτιώνει την υφή και την όψη του δέρματος, μειώνει τους πόρους και διεγείρει τους μηχανισμούς ανανέωσης των κυττάρων.

*(εάν η φλεγμονή είναι έντονη, τότε χρησιμοποιούμε
υψίσυχνα ρεύματα για επιπλέον περιορισμό των βακτηρίων).

-Εφαρμογή Nexultra P Serum Magistral, από τη UNIVERSKIN, στον οποίο έχουμε συνδυάσει δραστικές ουσίες όπως: Νιασινιαμίδη, Lactopeptides και Zinc για την επαναφορά του μικροβιώματος της επιδερμίδας.

Βήμα 4ο: Ακολουθεί ενυδάτωση  με τα προϊόντα της Dr. Villy Rodopoulou Signature Skin Care Line, για αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού και διατήρηση της υγρασίας του προσώπου, με εξειδικευμένα προϊόντα ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας:

  • Το Hyaluronic Acid + Niacinamide Signature Serum, της Δρ. Βίλλυς Ροδοπούλου, από την Ιατρική σειρά Δερμοκαλλυντικών Signature Skin Care Line. Ορός με πλούσια σύνθεση σε Υαλουρονικό Οξύ διαφορετικών μοριακών βαρών, ώστε να εισχωρεί ακόμα και στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, προσφέροντας πλήρη ενυδάτωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διατηρείται η υγρασία της επιδερμίδας σε φυσιολογικά επίπεδα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πρόκειται για Ιατρικής βαθμίδας ορό, ο οποίος αυξάνει την κυτταρική ανανέωση, με αποδεδειγμένη αντιρυτιδική και αναπλαστική δράση. Άμεσης απορρόφησης χωρίς ίχνη λιπαρότητας, αφήνει αίσθηση βελούδινης υφής στο δέρμα. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος.
  • Το Vitamin C + Ferulic Acid + Alpha- Arbutin Signature Serum, της Δρ. Βίλλυς Ροδοπούλου, από την Ιατρική σειρά Δερμοκαλλυντικών Signature Skin Care Line. Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και χάρη στους αντιοξειδωτικούς, αντιρυτιδικούς, ενυδατικούς και λευκαντικούς παράγοντες που περιέχει, καθιστά την επιδερμίδα λαμπερή και νεανική. Προστατεύει αποτελεσματικά από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία και μειώνει τη δράση των ελεύθερων ριζών. Προσφέρει άμεση απορρόφηση χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, ενώ δημιουργεί αίσθηση λείανσης και απαλότητας στην επιδερμίδα. Εμφανής βελτίωση της επιδερμίδας από την πρώτη κιόλας εβδομάδα εφαρμογής του.
  • Το Eye Rejuvenation Signature Treatment with Biomimetic Peptides & Hyaluronic Acid,
    της Δρ. Βίλλυς Ροδοπούλου, από την Ιατρική σειρά Δερμοκαλλυντικών Signature Skin Care Line. Είναι μια προηγμένη επιστημονική φόρμουλα, σχεδιασμένη για να προσφέρει άμεση σύσφιξη στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, με επιστημονικά αποδεδειγμένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Οι σακούλες των ματιών, η τραχύτητα και η περίσσεια της επιδερμίδας μειώνονται, η περιοχή των μαύρων κύκλων φωτίζεται ενώ οι λεπτές ρυτίδες λειαίνονται. Προστατεύει από την απώλεια υγρασίας, το οξειδωτικό στρες και την υπεριώδη ακτινοβολία. Παρέχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της αναδόμησης και της διάσπασης του κολλαγόνου στο δέρμα. Λειαίνει τις ατέλειες της συγκεκριμένης περιοχής του δέρματος και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, η οποία με τη σειρά της οδηγεί στη μείωση του οιδήματος των ιστών. Η καθημερινή εφαρμογή της δρα ως θεραπεία, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα για μια σφριγηλή, απαλή και ανανεωμένη επιδερμίδα στην ντελικάτη περιοχή των βλεφάρων.

Βήμα 5ο: Στη συνέχεια, ακολουθεί εφαρμογή δύο μασκών, ταυτόχρονα:

-Μία από τις κρεμομάσκες της pH formula: πλούσια κρεμώδης μάσκα με απαλή, καταπραϋντική και ενυδατική δράση για να μειώσει την ερυθρότητα και να καταπραΰνει την ευαισθησία του δέρματος. Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα και Νιασιναμίδιο για την ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού και για την αντιμετώπιση του οξειδωτικού στρες.

-Και μία από τις πολυβραβευμένες μάσκες προσώπου TT Mask.

Ποτέ δεν παραλείπουμε να βάλουμε αντιηλιακό για προστασία από τον ήλιο.

Ρωτήστε μας κάθε απορία σας για τη νέα skin recovery therapy και κλείστε σήμερα το ραντεβού σας.

maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

Testimonials

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top