Τηλ: 2106820354

elen

Test your skin now!

Ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός. Διαθέτει διαφορετικό τύπο δέρματος, διαφορετικό μικροβίωμα (σύνολο ωφέλιμων και μη βακτηρίων), επομένως και διαφορετικές ανάγκες. Τα εξατομικευμένα δερμοκαλλυντικά ιατρικής βαθμίδας θεωρούνται τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα για κάθε δερμάτικο πρόβλημα (πρόωρη γήρανση δέρματος, ευρυαγγείες, ακμή, λιπαρότητα, δυσχρωμίες, ροδόχρους νόσος κ.ά.). Αυτό το επιτυγχάνουν καθώς συγκεντρώνουν τις πιο δραστικές ουσίες και τους συνδυασμούς τους σε υψηλή περιεκτικότητα. Επιπλέον, δεν είναι διαθέσιμα στο εμπόριο (ακόμη ούτε και στα φαρμακεία) καθώς απαιτούν ιατρική επίβλεψη για να χρησιμοποιηθούν κατάλληλα. Σας προτείνουμε λοιπόν, να κάνετε αυτό το σύντομο Skin test, που θα βρειτε στον παρακατω σύνδεσμο, που βασίζεται σε έναν αλγόριθμο ο οποίος με τη βοήθεια της έξυπνης νοημοσύνης και τη συνδρομή του γιατρού καθορίζει τον κατάλληλο συνδυασμό ιατρικών δερμοκαλλυντικων για εσάς. Στην συνέχεια, μπορούμε να σας τα αποστείλουμε στο χώρο σας.

Take the test now!

maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

Testimonials

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top