Τηλ: 2106820354

elen

Έξυπνη Αναζήτηση

Brands
Κατηγορίες

UNIVERSKIN Nexultra P Serum Magistral - 15ml

Κατασκευαστής: Universkin
Κωδικός προϊόντος: US1007
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Τιμή: 120.00‎€

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€
- +

Καθώς αναζητάμε μόνο τα πιο αποδοτικά για σας αλλά και για εμάς αξιόπιστα προϊόντα έτσι και ο Universkin ορός έρχεται να συμπληρώσει κάθε θεραπεία και κάθε καθημερινή αγωγή με το βραβευμένο ως καλύτερο καλλυντικό « Best cosmetic product award 2017-2018» κερδίζοντας το πρώτο βραβείο στου παγκοσμίου εμβελείας συνέδριο AMEC-VISAGE. Ένα εξατομικευμένο προϊόν, ποιοτικό, αποδοτικό και εξειδικευμένο αναλόγως των βασικών και των συμπληρωματικών αναγκών του δέρματος. 

Ενημερώσου για τα Universkinτην τελευταία εξέλιξη στην καλλυντική δερματολογία που βρίσκεται αποκλειστικά στην Kosmesis, και απόκτησε τη δική σου εξατομικευμένη θεραπεία για το καλύτερο δέρμα που είχες ποτέ! 

Τώρα η απόσταση με τον γιατρό σου εκμηδενίζεται! Η Universkin δημιούργησε κάτι απίστευτα πρωτοποριακό, τη Νέα Ψηφιακή Πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης, SkinXs. Με τη βοήθεια ενός ειδικού ερωτηματολογίου και της SkinXs θα σχεδιάσουμε μαζί το ακριβές δερματικό σου προφίλ και θα εντοπίσουμε τις πραγματικές σου ανάγκες. Μπορούμε πλέον να αξιολογήσουμε το δέρμα σου ακόμη και εξ αποστάσεως και να σου προτείνουμε έναν εξειδικευμένο ορό, που θα δημιουργήσουμε αποκλειστικά και μόνο για εσένα! Οι γιατροί σου είναι εκεί τη στιγμή που τους χρειάζεσαι!

Προκειμένου να μπορέσουμε να φτιάξουμε το δικό σας προσωποποιημένο ορό θα θέλαμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο προσθέτοντας τη φωτογραφία σας και  συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο

Συμπληρώστε εδώ το σχετικό ερωτηματολόγιο

Μετά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα λάβουμε τη διάγνωση του δέρματός σας και αφού ολοκληρώσετε την παραγγελεία σας,  θα επιλέξουμε τα κατάλληλα συστατικά για τον ορό σας. 

Κατηγορίες
Κατηγορίες Αντιγήρανση
Κατηγορίες Ευαίσθητο δέρμα
Κατηγορίες Σύσφιξη
Κατηγορίες Ανάπλαση
Κατηγορίες Αντιοξείδωση
Κατηγορίες Ακμή
Κατηγορίες Ενυδάτωση
maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

Testimonials

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top