Δερμοκαλλυντικά

Η καθημερινή φροντίδα του δέρματος μας, πρέπει να αντιμετωπίζεται εξίσου σοβαρά ως η καθημερινή προσωπική θεραπεία μας. Έτσι λοιπόν, μετά από αρκετή ερεύνα και δόκιμες, τόσο στην αποδοτικότητα των προϊόντων όσο και στην ασφάλεια τους για το δέρμα μας, καταλήξαμε να γίνει μια προσεγμένη αλλά δυνατή ένωση προϊόντων από τις κορυφαίες στο είδος τους εταιρείες για μια πιο πρωτοποριακή καθημερινή αγωγή περιποίησης του προσώπου μας. 

Ο συνδυασμός προϊόντων των εταιρειών, έρχεται να ολοκληρώσει, να ικανοποιήσει και να φέρει εις περάς κάθε αποστολή που θα καθοριστεί στον καθένα από εσάς ειδικά, για τις ανάγκες τις τωρινές αλλά και τις μελλοντικές του δέρματος σας.


Εμφάνισε:
Ταξινόμηση ανά:
TEOXANE RHA LIP

40.00‎€

- +
TEOXANE RHA SERUM

120.00‎€

- +
ACTIVATED CHARCOAL REFINING MASK 5x10gr

Καθαριστική, αποτοξινωτική lift-off μάσκα

48.00‎€

- +
ADVANCED DAY EYE PROTECT 15ml

Αντιγηραντική κρέμα ματιών με SPF30 / 5* UVA

50.00‎€

- +
maskes
maskes
maskes

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

Go Top