Τηλ: 2106810490

Έξυπνη Αναζήτηση

Brands
Κατηγορίες

REJUVENATING MASK 30ml

Κατασκευαστής: Timeless Truth
Κωδικός προϊόντος: M1012
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Τιμή: 10.00‎€

- +

Το ελίχρυσο γνωστό ως το «κλειδί για τη αιώνια νεότητα» βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ορατών σημείων γήρανσης. Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει  φυσικά στο δέρμα μας, αλλά μειώνεται με την ηλικία , με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο ξηρό, χαλαρωμένο και κηλιδωμένο.  Έτσι η χρήση του ως δραστικό συστατικό σε αυτή τη μάσκα βοηθά στην αντιστροφή αυτής της διαδικασίας. καθώς και αυτά, τα έλαια που εξάγονται από το λουλούδι Ελίχρυσου δημιουργούν νέα κυτταρική ανάπτυξη, συμβάλλοντας περαιτέρω στη μείωση των σημείων γήρανσης. Το Πλούσιο σε μέταλλα θαλασσινό νερό που περιλαμβάνεται σε απόσταγμα περιέχει πολλές βασικές βιταμίνες και στοιχεία που προέρχονται από τον βυθό  όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο και η χημική σύνθεση του είναι πολύ παρόμοια με το νερό στο σώμα μας, γι ‘αυτό είναι απολύτως φυσικό για το δέρμα. Το εκχύλισμα Άλγης βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών.

Oι μάσκες μένουν γενικά 20-30λ για το βέλτιστο αποτέλεσμα και μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν σε 3-4 μερες αφού διατηρηθούν στο ψυγείο γιατί έχουν παρά πολύ πλούσιο υλικό που δεν εξαντλείται σε μια χρήση!

Το δέρμα μας είναι το μόνο «ρούχο» που δεν βγάζουμε ποτέ , γιαυτό και του αξίζει η καλύτερη περιποίηση !!

Κατηγορίες
Κατηγορίες Αντιγήρανση
Κατηγορίες Αντιοξείδωση
maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top