Τηλ: 2106820354

Λινολεϊκό οξύ - Μορφή βιταμίνης F

Το διάσημο ωμέγα-6 λιπαρό οξύ, η μητέρα όλων των ω-6 λιπαρών οξέων στο σώμα μας. Είναι άφθονο στην επιδερμίδα και χρησιμεύει ως δομικός πρόδρομος για σημαντικά λιπίδια του δέρματος που ονομάζονται κεραμίδια. Έχει κεντρικό ρόλο στη δομή και τη λειτουργία της κεράτινης στιβάδας γνωστή και ως δερματικός φραγμός. Δεν είναι μόνο σημαντικό για ξηρά δέρματα, αλλά και για λιπαρά με τάση ακμής. Η έρευνα δείχνει ότι το προβληματικό δέρμα έχει χαμηλότερα επίπεδα λινελαϊκού οξέος (και υψηλότερα επίπεδα ελαϊκού οξέος) από το κανονικό δέρμα. Έτσι, η έλλειψη του στο δέρμα φαίνεται να συνδέεται όχι μόνο με ένα εξασθενημένο φραγμό του δέρματος, αλλά και με την εμφάνιση ακμής.


maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top