Τηλ: 2106820354

Εκχύλισμα χιονιού

Η άλγη χιονιού είναι ένα πολύ ανθεκτικό φυτό που βρίσκεται στους παγετώνες και στο συμπαγές χιόνι της Ελβετίας. Οι ακραίες συνθήκες που αντέχει αυτή η  άλγη, του προσδίδει εκπληκτικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν ενεργά στην προστασία της νεανικότητας του δέρματος. Ο ελαφρύς αλλά κρεμώδης ορός του απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, βοηθώντας έτσι να λειανθούν οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες. Το εκχύλισμα άλγης χιονιού ενισχύει ταυτόχρονα την παραγωγή κολλαγόνου και ακόμη βοηθά στην ανασύσταση της δομής της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος που έχει υποστεί βλάβες.


Εμφάνισε:
Ταξινόμηση ανά:
TIMELESS TRUTH MASK Glacial Snow Algae & Ha - 30ml

Με άλγη χιονιού και υαλουρονικό οξύ

10.00‎€

- +
maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top