Τηλ: 2106820354

Εκχύλισμα φύλλου Waltheria Indica

Εξίσου αποτελεσματικό και ως αντιγηραντικός παράγοντας, για τη μείωση των μελαγχρωστικών βλαβών (age spots) και τη βελτίωση της ομαλότητας του δέρματος. Το Dermawhite LS 9410 είναι ένας ισχυρός λευκαντικός παράγοντας με εκχύλισμα φύλλων Waltheria Indica που προσφέρει λάμψη και ενεργοποιεί τους φυσικούς λευκαντικούς μηχανισμούς του δέρματος που βοηθούν στο να εξασθενούν τη δραστηριότητα των ενζύμων τυροσίνης, χηλικού οξέως και ιόντων χαλκού για την επιτάχυνση του κυτταρικού μεταβολισμού. 


Εμφάνισε:
Ταξινόμηση ανά:
TIMELESS TRUTH Black Mask Radiant Brightening - 30ml

Μαύρη μάσκα Λάμψης

10.00‎€

- +
maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top