Τηλ: 2106820354

elen

Έξυπνη Αναζήτηση

Brands
Κατηγορίες

LPG Lipo-Slim Gel - 150ml

Κατασκευαστής: LPG
Κωδικός προϊόντος: lpg01
Διαθεσιμότητα: Out Of Stock

Τιμή: 55.00‎€

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€

Το συγκεκριμένο προϊόν σε μορφή γέλης (τζελ) απλώνεται στις προβληματικές περιοχές με περίσσεια λίπους τοπικά (π.χ. έσω και έξω μηρούς, κοιλιακή χώρα, love handles κ.ά.) με σκοπό το αδυνάτισμα στα σημεία εκείνα. Προσφέρει καύση λίπους που γίνεται με βάση τους χρονοβιολογικούς ρυθμούς του κάθε σώματος και απώλεια όγκου.

Η σύνθεση βασίζεται σε μια αποκλειστική, 5% πατενταρισμένη φόρμουλα LPG® (με βάση το υαλουρονικό οξύ) και στην δραστική ουσία Coralline G®, που είναι εκχύλισμα από κόκκινη άλγη το οποίο στοχεύει τα λιποκύτταρα. Για καλύτερο αποτέλεσμα το εφαρμόζετε πρωί και βράδυ στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

  • Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ στις περιοχές που σας ενδιαφέρει.
  • Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
  • Συνιστάται ιδιαιτέρως για την κοιλιακή χώρα.

Η σύνθεση βασίζεται σε μια αποκλειστική, 5% πατενταρισμένη φόρμουλα LPG® (με βάση το υαλουρονικό οξύ) και στην δραστική ουσία Coralline G®, που είναι εκχύλισμα από κόκκινη άλγη το οποίο στοχεύει τα λιποκύτταρα. 

Κατηγορίες
Κατηγορίες Σώμα
maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

Testimonials

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top