Τηλ: 2106820354

Έξυπνη Αναζήτηση

Brands
Κατηγορίες

GENOSYS Body Roller

Κατασκευαστής: Genosys
Κωδικός προϊόντος: gen06
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Τιμή: 75.00‎€  60.00‎€

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€
- +

Μια συσκευή με μικροβελόνες που βοηθά στην καλύτερη απορρόφιση των δραστικών συστατικών που έχουμε επιλέξει, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης της επιδερμίδας.

Ένα νέο concept για παραγωγή κολλαγόνου μέσα στο δέρμα. Πρόκειται για τον λιγότερο παρεμβατικό τρόπο χωρίς κανένα κίνδυνο για υπερμελαχρώσεις.

Το needling είναι ένας ασφαλής τρόπος για να βελτιώσουμε την σύσφιξη στο δέρμα μας και να παράγουμε νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Το roller δημιουργεί περισσότερα από 500.000 κανάλια μέσα σε 5-10 λεπτά στο βάθος που έχουμε επιλέξει και δίνει την δυνατότητα στο δέρμα να αρχίσει την παραγωγή νέων κυττάρων αλλά και να εισχωρήσουν τα δραστικά συστατικά που έχουμε επιλέξει.

  • Οι μικροβελόνες διεισδύουν στην επιδερμίδα και στο δέρμα.
  • Συνισταται χρήση 2 φορές την εβδομάδα.
  • Πολύ μικρός ερεθισμός και κοκκίνισμα.
  • Χρειάζεται καθημερινή αποστείρωση με ένα ήπιο απολλυμαντικό.

0.5 mm, 60 μικρές βελόνες

maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

Testimonials

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top