Τηλ: 2106820354

SOD (Super Oxide Dismutase)

Είναι ένα αντιοξειδωτικό ένζυμο που προστατεύει τα κύτταρα από τις ρίζες υπεροξειδίου (O2−) που είναι εξαιρετικά αντιδραστικές και βλάπτουν το δέρμα. Η ρίζα υπεροξειδίου είναι μια πολύ κοινή ελεύθερη ρίζα που μπορεί να προκαλέσει βλάβη σε όλα τα κύτταρα και η δισμουτάση υπεροξειδίου είναι ένα ένζυμο που καταλύει τη μετατροπή των ριζών υπεροξειδίου σε οξυγόνο και υπεροξείδιο του υδρογόνου ενώ παραμένει άθικτο κατά τη διαδικασία εξουδετέρωσης ώστε να δρα συνεχώς σε αντίθεση με τα μη ενζυματικά αντιοξειδωτικά (όπως η βιταμίνη Ε) τα οποία απενεργοποιούνται κατά την εξουδετέρωση.


maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top