Τηλ: 2106820354

Σαλικυλικό οξύ

Ανήκει στην κατηγορία των β-υδροξυοξέων και είναι ένα από τα βασικά συστατικά για τη θεραπεία του προβληματικού/ ακνεικού δέρματος. Διαλύει την κόλλα που συνδέει τα νεκρά μεταξύ τους και μπορεί να απολεπίσει το δέρμα τόσο στην επιφάνεια όσο και να διεισδύσει βαθύτερα στους πόρους απομακρύνοντας το περιττό σμήγμα. Είναι ένας ισχυρός αντιφλεγμονώδης παράγοντας, που όταν συνδυάζεται με άλλα αντιμικροβιακά και σμηγματορυθμιστικά συστατικά όπως το γλυκολικό ή το αζελαιό οξύ αποτελεί θεραπεία εκλογής για το λιπαρό με τάση ακμής ενήλικο δέρμα.


Εμφάνισε:
Ταξινόμηση ανά:
Medik8 Surface Radiance Cleanse - 150ml

Gel για βαθύ καθαρισμό και καθημερινή απολέπιση, με AHAs/BHAs & Mangosteen

27.00‎€

- +
Medik8 Blemish Control Pads - 60pads

θεραπεία καθαρισμού για ακνεϊκά δέρματα

38.00‎€

- +
Medik8 Smooth Body Exfoliating Kit

Kit απολέπισης τριών βημάτων που αναζωογονεί αμέσως το τραχύ, ξηρό ή ανώμαλο δέρμα.

64.00‎€

- +
maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top