Medik8 Pore Cleanse Gel Intense - 150ml
Τιμή:
31.00€
24.80€
Αφαιρεί απαλά τους καθημερινούς ρύπους και την λιπαρότητα, με τελικό στόχο την ελαχιστοποίηση του μεγέθους των διεσταλμένων πόρων και τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος.
Απομακρύνει ρύπους, λιπαρότητα και βακτήρια. Προετοιμάζει το δέρμα για τα δραστικά συστατικά. Διπλή απολεπιστική δράση με AHAs & BHAs.
Ηλικία: Όλες τις ηλικίες
Τύπος δέρματος: Κανονικό, λιπαρό
Πότε το εφαρμόζουμε: Πρωί και βράδυ
Κάθε πρωί και βράδυ, απλώστε μία μικρή ποσότητα από το προϊόν καθαρισμού στην παλάμη σας και κάντε μασάζ σε βρεγμένο δέρμα. Αφαιρέστε το απαλά με άφθονο νερό και στεγνώστε.
Red clover extract Ένα αποτελεσματικό φυτικό φαρμακευτικό βότανο για το φλεγμένο δέρμα. Οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά βοηθούν στη θρέψη του δέρματος και είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την θεραπεία των διεσταλμένων πόρων, με τους τρεις κύριους τρόπους δράσης τους. Το εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού μπορεί να εμποδίσει το ένζυμο που παράγει το σμήγμα, αποτρέποντας την επιπλέον λιπαρότητα από το να φράξει τους πόρους και να σχηματίσει βλάβη. Το εκχύλισμα, επίσης αυξάνει την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, εμποδίζοντας τα νεκρά κύτταρα να συσσωρεύονται και να διαστέλουν τους πόρους. Τέλος, ως φυσικό στυπτικό το εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού συστέλει ήπια τους πόρους μειώνοντας ορατά την εμφάνιση τους στο πρόσωπο.
L-Mandelic acid Ένα άλφα-υδροξύ οξύ (AHA), με τη δύναμη των βήτα υδροξύ οξέων (ΒΗΑs). Στην φύση βρίσκεται στα αμύγδαλα και είναι ταυτόχρονα λιποδιαλυτό και υδατοδιαλυτό. Διασπά τους δεσμούς μεταξύ των νεκρών κυττάρων του δέρματος, έτσι ώστε να μπορούν εύκολα να απομακρυνθούν. Με αυτό το τρόπο αποσυμφορούνται οι πόροι και αναζωογονείται η επιφάνεια του δέρματος.
L-Lactic acid Ανήκει στα AHA που μπορούν να διασπάσουν τους δεσμούς μεταξύ των κερατινοκυττάρων ενισχύοντας την απολέπιση. Εξαιρετικά θρεπτικό, το λακτικό οξύ αυξάνει τα φυσικά λιπίδια του προστατευτικού μανδύα του δέρματος, βοηθώντας έτσι την επιδερμίδα να συγκρατεί νερό και να παραμένει απαλή και ελαστική.
Salicylic acid Ένα BHA ή βήτα-υδροξύ οξύ που θεωρείται το «χρυσό πρότυπο» για την πρόληψη των βλαβών της ακμής. Μπορεί να αποδομήσει την κερατίνη, μία πρωτείνη που μπλοκάρει τους πόρους προκαλώντας συγκόληση των δερματικών κυττάρων. Το σαλικιλικό οξύ είναι λιποδιαλυτό που σημαίνει ότι μπορεί να διεισδύσει βαθιά στους πόρους και να διασπάσει τα φραγμένα κύτταρα του δέρματος και το σμήγμα που το μπλοκάρουν.
Ακολουθηστε μας