Τηλ: 2106820354

Γλυκολικό οξύ

Είναι το πιο ερευνημένο α-υδροξυοξύ με τα περισσότερα αποδεδειγμένα οφέλη για το δέρμα. Αφαιρεί απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος για να αποκαλύψει ένα νεότερο, πιο φρέσκο και πιο λείο δέρμα. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος που έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο σφριγηλό δέρμα. Μπορεί να εξασθενίσει τις καφέ κηλίδες(πανάδες) που προκαλούνται από ηλιακή βλάβη ή από μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση. Η συγκέντρωση του είναι ο πιο καθοριστικός παράγοντας για την αποτελεσματική δράση του-στο συγκεκριμένο προϊόν βρίσκεται σε ποσοστό 12%, μια από τις πιο υψηλές συγκεντρώσεις που μπορούν να βρίσκονται μόνο σε ιατρικά δερμοκαλλυντικά.


Εμφάνισε:
Ταξινόμηση ανά:
Medik8 Balance Moisturiser & Glycolic Acid Activator - 50ml

Προβιοτικά και απολεπτικά AHA

59.00‎€

- +
Medik8 Sleep Glycolic 10% - 30ml

Απολεπιστικό AHA που μένει στο δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας με καθαρό γλυκολικό οξύ 10%.

48.00‎€

- +
maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top