Τηλ: 2106820354

Έλαιο σπόρου Simmondsia Chinensis - Λάδι Jojoba

Το Jojoba είναι ένας αειθαλής θάμνος ανθεκτικός στην ξηρασία που προέρχεται από τη Νοτιοδυτική Βόρεια Αμερική. Είναι θρεπτικό και ενυδατικό για το δέρμα, αλλά δεν έιναι ένα συνηθισμένο έλαιο. Έχει μερικές μοναδικές ιδιότητες: είναι παρόμοιο με το ανθρώπινο σμήγμα και μπορεί να «ξεγελάσει» το δέρμα να σκεφτεί ότι έχει ήδη παράγει αρκετό εξισοροπώντας την λιπαρότητα, ενυδατώνει το δέρμα σχηματίζοντας ένα λεπτό, μη λιπαρό στρώμα και από την άλλη πλευρά και απορροφάται από το δέρμα μέσω των πόρων και των τριχοθυλακίων κάνοντας το μαλακό και ελαστικό.


maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top