Τηλ: 2106820354

Εκχύλισμα Σπιρουλίνας (Spirulina platensis)

Το εκχύλισμα αυτό είναι πλούσιο σε απαραίτητα αμινοξέα και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, απαραίτητες για την ανάπτυξη και την αναζωογόνηση των κυττάρων του δέρματος. Επιπλέον, το εκχύλισμα Spirulina maxima περιέχει το λιπαρό γάμμα-λινολενικό οξύ. Έτσι μπορεί να προστατεύσει το δέρμα σας και να βοηθήσει στην πρόληψη της εμφάνισης ρυτίδων, αποχρωματισμού και άλλων σημείων γήρανσης. Προάγει  την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, τα οποία θα βοηθήσουν στη σύσφιξη του δέρματός σας. Η σπιρουλίνα μπορεί επίσης να επιδιορθώσει βλάβες που προκαλούνται από έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία, καθώς και να βοηθήσει άτομα που πάσχουν από ατοπική δερματίτιδα.


maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top