Τηλ: 2106820354

Αρμπουτίνη

Οι καφέ κηλίδες προέρχονται από χρωστικές ουσίες που παράγονται από τα μελανοκύτταρα, μέσω της δράσης ενός ενζύμου που ονομάζεται τυροσινάση. Μπορεί να ενεργοποιηθεί οποτεδήποτε εκτεθεί το δέρμα στο υπεριώδες φως. Η αρμπουτίνη είναι ένα μόριο που εμποδίζει το σχηματισμό μελανίνης εμποδίζοντας τη δράση του ενζύμου τυροσινάση.  Δεδομένου ότι η δράση της γίνεται σταδιακά, είναι λιγότερο ερεθιστικό συστατικό από άλλους παράγοντες λεύκανσης και κατάλληλο ακόμη και για ευαίσθητο δέρμα.


Εμφάνισε:
Ταξινόμηση ανά:
GENOSYS Blemish Balm Cream SPF30 - 50ml

B.B CREAM 3 σε 1 ! Ενυδάτωση, κάλυψη και spf30!

60.00‎€

- +
maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top