Τηλ: 2106820354

Έξυπνη Αναζήτηση

Brands
Κατηγορίες

TIMELESS TRUTH Black Mask Anti-Imperfection - 30ml

Κατασκευαστής: Timeless Truth
Κωδικός προϊόντος: M1003
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Τιμή: 10.00‎€

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€
- +

Το ολιγοσακχαρικό συστατικό από πράσινες φακές, το p-REFINYL® είναι μοναδική βιολογική λύση για τη θεραπεία της ορατότητας των πόρων. Λειτουργεί σε τρεις κύριους παράγοντες που ευθύνονται για τη διαστολή και την χαλάρωση των πόρων. Το p-REFINYL® περιορίζει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος, ευνοεί την πλήρη ωρίμανση κεραττινοκυτάρων και διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου . Βασική δραστική ουσία για λεπτότερο και μαλακότερο δέρμα, αποτελεί το p-REFINYL® που δρα σε νεαρότερες αλλά και πιο και ώριμες επιδερμίδες. Επίσης το DERMAPUR®HP είναι πλούσιο σε φαινολικά οξέα από το φυτό Σπειραία. Επαναφέρει την ισορροπία του δέρματος με την τόνωση της σύνθεσης των φυσικών αντιβιοτικών. Μαζί με το εκχύλισμα Αμαμελίδας μειώνει την ανάπτυξη των βακτηρίων και τη σμηγματογόνο έκκριση, περιορίζει τις φλεγμονώδεις βλάβες και καθιστά το δέρμα πιο ομοιογενές. Συνιστάται για τη θεραπεία λιπαρών δερμάτων με τάση ακμής.

Oι μάσκες μένουν γενικά 20-30λ για το βέλτιστο αποτέλεσμα και μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν σε 3-4 μερες αφού διατηρηθούν στο ψυγείο γιατί έχουν παρά πολύ πλούσιο υλικό που δεν εξαντλείται σε μια χρήση!

Ο μαύρος άνθρακας καθαρισμού από μπαμπού προστίθεται κατά την διαδικασία παραγωγής της μάσκας καθώς έτσι μένουν ενεργές οι ιδιότητες του. Έχει μοναδικές ιδιότητες απορρόφησης όπου αντλεί τις ακαθαρσίες της επιδερμίδας, την λιπαρότητα και βοηθά στην εξάλειψη της ακμής, στην αύξηση της διαδικασίας επούλωσης και στην διατήρηση της υγρασίας. Αυτός ο συνδυασμός ενυδάτωσης αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, λείο και απαλό.

Το δέρμα μας είναι το μόνο «ρούχο» που δεν βγάζουμε ποτέ , γιαυτό και του αξίζει η καλύτερη περιποίηση !!

Κατηγορίες
Κατηγορίες Ακμή
Κατηγορίες Λιπαρό δέρμα
maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

Testimonials

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top