Τηλ: 2106810490

Έξυπνη Αναζήτηση

Brands
Κατηγορίες

HAND MASK 2x25ml

Κατασκευαστής: Timeless Truth
Κωδικός προϊόντος: M1019
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Τιμή: 10.00‎€

- +

Το χέρι αποτελεί το δεύτερο «πρόσωπο» της γυναίκας. Η απαλή και λεπτή υφή του δέρματος είναι η συμβολική ομορφιά για τα χέρια. Περιέχοντας διάφορα συστατικά, η Incredible Moisturizing Mask Hand βοηθά στην θρέψη του δέρματος και διατηρεί την υγρασία, αφήνοντας τα χέρια εύπλαστα και απαλά. Τα γάντια πλήρους κάλυψης επιτρέπουν την πλήρη απορρόφηση του ορού. Απολαύστε το επίπεδο θεραπείας SPA που μπορεί να προσφέρει η μάσκα αυτή . Ενυδατώστε και επαναφέρετε μια «μωρουδίστικη» εμφάνιση  στα χέρια σας, μια σχεδόν βελούδινη υφή! Φυσικά και μπορούμε  να κάνουμε άλλες δραστηριότητες ενώ φοράμε τη μάσκα.

**ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ  ΧΗΜΙΚΑ, ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ-ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ , ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΗΙ/LO ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ & PARABENS.**

Oι μάσκες μένουν γενικά 20-30λ για το βέλτιστο αποτέλεσμα και μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν σε 3-4 μερες αφού διατηρηθούν στο ψυγείο γιατί έχουν παρά πολύ πλούσιο υλικό που δεν εξαντλείται σε μια χρήση!

Το δέρμα μας είναι το μόνο «ρούχο» που δεν βγάζουμε ποτέ , γιαυτό και του αξίζει η καλύτερη περιποίηση !!

Κατηγορίες
Κατηγορίες Ενυδάτωση
Κατηγορίες Ανάπλαση
Κατηγορίες Χέρια
maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top