Τηλ: 2106810490

Έξυπνη Αναζήτηση

Brands
Κατηγορίες

COLLAGEN EYE MASK 2x5ml

Κατασκευαστής: Timeless Truth
Κωδικός προϊόντος: M1015
Διαθεσιμότητα: Out Of Stock

Τιμή: 5.00‎€

Η αναζωογονητική μάσκα ματιών βοηθάει στη μείωση των λεπτών γραμμών και του ποδιού της χήνας. Η ειδική σύνθεση των δραστικών συστατικών της βοηθά στη μείωση των ρυτίδων και του οιδήματος γύρω από την περιοχή των ματιών. Το SYN – TACKS είναι ένα πολυπεπτίδιο γνωστό για την ικανότητά του να διεγείρει σημαντικά όλες τις σχετικές πρωτεΐνες συμπεριλαμβανομένου του κολλαγόνου της δερματικής επιδερμικής σύνδεσης. Ενώ το έλαιο φλοιού Olea Europaea ενυδατώνει, προάγει την ελαστικότητα του δέρματος και την αναγέννηση των κυττάρων καθώς είναι ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό. Η απαλή δράση του με το ειδικό ύφασμα Bio-Cellulose ελαχιστοποιεί τη δυνατότητα ερεθισμού του ματιού αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο και με αυξημένη ελαστικότητα.

Oι μάσκες μένουν γενικά 20-30λ για το βέλτιστο αποτέλεσμα και μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν σε 3-4 μερες αφού διατηρηθούν στο ψυγείο γιατί έχουν παρά πολύ πλούσιο υλικό που δεν εξαντλείται σε μια χρήση!

Το δέρμα μας είναι το μόνο «ρούχο» που δεν βγάζουμε ποτέ , γιαυτό και του αξίζει η καλύτερη περιποίηση !!

Κατηγορίες
Κατηγορίες Μάτια-Χείλη
Κατηγορίες Αντιγήρανση
Κατηγορίες Ενυδάτωση
maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top