Τηλ: 2106820354

elen

Έξυπνη Αναζήτηση

Brands
Κατηγορίες

pHformula V.I.T.A. A 24hour Cream - 50ml

Κατασκευαστής: pHformula
Κωδικός προϊόντος: phformula12
Διαθεσιμότητα: Out Of Stock
Καλέστε για τιμή: 2106810490

Η V.I.T.A. A 24hour Cream από την pHformula περιέχει καθαρή ρετινόλη και θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ως ένα προηγμένο θεραπευτικό προϊόν για το γερασμένο δέρμα.

Η ρετινόλη συμβάλλει στην διέγερση της κυτταρικής αναγέννησης για την εξάλειψη των λεπτών γραμμών, ρυτίδων, κηλίδων στην ενδογενή και εξωγενή γήρανση.

Η ρετινόλη δρα επίσης αποτελεσματικα απέναντι στο ασφυξιακό δέρμα και τη συμφόρηση που συχνά σχετίζονται με το προβληματικο δέρμα.

Η σύνθεση της περιλαμβάνει το 24-ώρο ενυδατικό σύμπλοκο αποτελούμενο από ένα συνεργικό μείγμα φυσικών ενυδατικών παραγόντων που παρέχει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα.

Ενδείξεις
Δέρμα με ορατά σημάδια φωτογήρανσης
Σπυράκια

Ενεργά συστατικά
1.5% Ρετινόλη
24-ώρο Ενυδατικό Σύμπλοκο

maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

Testimonials

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top