Τηλ: 2106810490

Έξυπνη Αναζήτηση

Brands
Κατηγορίες

TEOXANE RHA EYE CONTOUR

Κατασκευαστής: Teoxane
Κωδικός προϊόντος: TX1001
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Τιμή: 70.00‎€

- +

Δίνει άμεσα ένα αίσθημα φρεσκάδας στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Έχει αποτελεσματική δράση στις εξειδικευμένες ανάγκες της περιοχής αυτής. Τα οιδήματα & οι μαύροι κύκλοι μειώνονται αισθητά,ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα στην περιοχή των ματιών. Χωρίς προσθήκη αρώματος.

Κυριά συστατικά:RHA Resiliant Hyalouronic, Dermo-Restructuring Complex, NovHyal, Escine Hammamelis Extract, Pigments, Soft focus.

PARABEN FREE,
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ

Κατηγορίες
Κατηγορίες Μάτια-Χείλη
maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top