Τηλ: 2106810490

Έξυπνη Αναζήτηση

Brands
Κατηγορίες

JAN MARINI LUMINATE FACE LOTION

Κατασκευαστής: Jan Marini
Κωδικός προϊόντος: JM1006
Διαθεσιμότητα: Out Of Stock

Τιμή: 80.00‎€

Ο πολύ ιδιαίτερος ορός λεύκανσης Luminate face lotion καθότι πολύ ισχυρός, μας επιτρέπει εμφανή αποτελέσματα μέσα σε 1 μήνα από την καθημερινή εφαρμογή του. Να τονίσουμε πως ο λευκαντικός αυτός ορός παρότι είναι θεαματικά αποτελεσματικός είναι και ασφαλής στη χρήση του καθώς δεν περιέχει την φαινολική ένωση της υδροκίνoνης . Έτσι έχουμε όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα της λεύκανσης χωρίς παρενέργειες.. Ένας υψηλής συγκέντρωσης ενεργών συστατικών ορός. Αποκαθιστά την νεότητα του δέρματος καθώς αποχρωματίζει, φωτίζει και πολεμά τις ελεύθερες ρίζες .Συνδυάζεται ιδανικά με εφαρμογές microneedling , peels και διαμαντένια μικροδερμοαπόξεση. (Μόνο με ειδική καθοδήγηση)

Κυριά συστατικά : Alpha-Arbutin, Nonapeptide-1, Glycyrrhiza Glabra Extract and Dipotassium Glycyrrhizate,  Tetrahydrodiferuloylmethane, Hexylresorcinol

Κατηγορίες
Κατηγορίες Λεύκανση
maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top