Τηλ: 2106810490

Έξυπνη Αναζήτηση

Brands
Κατηγορίες

JAN MARINI BIOCLEAR FACE CREAM

Κατασκευαστής: Jan Marini
Κωδικός προϊόντος: JM1004
Διαθεσιμότητα: Out Of Stock

Τιμή: 70.00‎€

Αυξάνει τη διείσδυση και την μεταφορά δραστικών συστατικών μέσα στην επιδερμίδα των προϊόντων που θα ακολουθήσουν. Δίνει ένα απαλό, λείο και ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα, οι πόροι μικραίνουν και αυξάνεται η φωτεινότητα. (ΓΙΑ ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ, ΑΚΜΗ, ΓΡΑΜΜΕΣ&ΡΥΤΙΔΕΣ, ΡΟΔΟΧΡΟΥ ΝΟΣΟ, ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΥΦΗ &ΤΟΝΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ).

Κυριά συστατικά : Glycolic Acid, Salicylic Acid, Azelaic Acid

  • PARABEN FREE
  • κατάλληλο για ξηρά δέρματα
Κατηγορίες
Κατηγορίες Λεύκανση
Κατηγορίες Αντιγήρανση
Κατηγορίες Ακμή
maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top