Τηλ: 2106810490

Έξυπνη Αναζήτηση

Κατηγορίες

JAN MARINI AGE INTERNENTION

Κατασκευαστής: Jan Marini
Κωδικός προϊόντος: JM1008
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Τιμή: 80.00‎€

- +

Μια πατενταρισμένη φόρμουλα που στοχεύει στην διόρθωση των βλαβών της επιδερμίδας που προκαλούνται από την διαταραχή των ορμονών καθώς και από την σωρευτική ηλιακή έκθεση. Βελτιώνει την ικανότητα του δέρματος για την αποκατάσταση τους, αυξάνει την ελαστικότητα, προσφέρει υψηλή  ενυδάτωση και μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Κυριά συστατικά: Isoflavones, Topical Interferon, Plankton Extract, CoEnzymeQ10, Essential Fatty Acids.

  • PARABEN FREE
  • ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ & ΞΗΡΑ ΔΕΡΜΑΤΑ
Κατηγορίες
Κατηγορίες Αντιγήρανση
maskes
maskes
maskes

Οι επώνυμες/οι που επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Επιστημονικοι Συνεργατες

doctors

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ
Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη γενική χειρουργική στην 1η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως και με χορήγηση υποτροφίας, ειδικεύθηκε στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center του Σικάγου. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Ακολουθηστε μας

f in  yt

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!

Go Top